Tällä viikolla ilmestyneessä Modassa oli monenlaista kivaa. Otsikossa mainittu inhotus ei ensi selailulla tuntunut olevan se sana, jota kuvaavia malleja lehdessä olisi ollut. Kaikista eniten mieltä on jäänyt vaivaamaan -ja siis vain hyvässä mielessä- neuleet Elfin Color -langasta. Silmää miellyttivät sekä malli 37 että 39.  Kietaisuneuleen näköinen pusero oli mielestäni kiva, vähän erilainen verrattuna malliin 37 joka on ns. "perinteinen pooloneule".

Silmää eniten miellyttivät mallit: 8 (hei mun messuilta ostama lanka riittää tähän, jee!), 9 (kuinkahan tuo malli sopii lyhyelle ihmiselle...), 13 (kiva neule tytölle), 16 (mallineule ei sinänsä erityisesti sykähdytä, takki näyttää ihanan lämpöiseltä), 23 (ihania palmikoita!), 30 (nätti palmikkopusero miehelle), 32 (kivan erilainen palmikkoneule), 34 (taas palmikoita, nam!),

Lisäksi hopeanvärinen pitsipusero Novitan Paola-langasta oli kaunis. Vähän saman tyylinen neule on ollut muistaakseni vuoden 2006 kesän Novita-lehdessä. Neule oli tehty Tennessee-langasta ja siihen ihastuin välittömästi. Tuolla ne vaalean siniset langat
olisivat odottamassa kyseistä mallia... :)

Ihan kiva idea -osastolle pääsivät lehdestä mallit: 3 ja 50.

Inhotukset-osastolle tästä lehdestä joutuu taas ompelumalleja. Neuleista mikään ei varsinaisesti inhottanut. Ompelumalleista pisti silmään huonolla tavalla mallit 5a ja 5b eikä pitkä jakku malli 1 sekään ollut minun mieleen.

Kaiken kaikkiaan viimeisin Moda oli ihan mukava kokonaisuus. Kyllä sieltä pääsisi listoille eräskin neule, mutta aika ja energia ei riitä kaiken toteuttamiseen. :)

Mitä te muut tykkäsitte viimeisimmästä Modasta?