Ensinnä oikein paljon kiitoksia onnitteluista ja hiuskehuista! :) Ja ellen väärin muista, niin oli siellä kommenteissa kehuttu kukkakimppuakin. Kiitos kommenteistanne, niitä oli oikein mukava lukea!

Tänään kävimme miehen kanssa lunastamassa saamillamme lahjakorteilla ja -rahalla täydennystä keräämäämme astiastoon. Olipa mukava kerrankin vaan osoittaa sormella hyllyyn, mitä haluaa eikä tarvinnut piitata mitä jokin kippo maksaa. Lähdimme liikkeestä kuin mitkäkin "porhot": kolme kassillista astioita mukanamme. :D

Tiskasimme astiat saman tien ja laitoimme ne astiakaappiin. Nyt kaappi näyttää tältä:

929328.jpg

Olen yrittänyt laittaa kaappiin esille ne kaikkein kauneimmat astiat, jotka saavatkin olla kivasti näytillä. Tänään ostetuista astioista yksi helmi oli tämä:

929330.jpg

Tuo tee-/kahvikannu on mielestäni tosi söpö! Vähän saman tyylinen oli myös kermakannu ja kastikekannu, jotka ostimme. Niissä on mielestäni jotenkin sitä kivaa vanhan ajan muotoilua.

Mies keksi kivasti sen, että käyttämiemme lahjakorttien ja rahan jälkeen yli meni tuo teekannu, joka sitten maksettiin pankkikortilla. Pankkitilillä on sopivasti ollut odottamassa mummoni antama häälahjaraha, joten nyt voimme sitten ajatella että ainakin tuo kannu on mummoni antama. Lahjarahaa on vielä käyttämättä, mietimme tässä että mitä vielä hankkisimme kyseisestä sarjasta. Hankinnat on hyvä tehdä tässä loppuvuoden aikana, koska kyseisen sarjan valmistustakuu on enää tämän vuoden loppuun saakka.

Meitä on lahjonut myös muut sukulaiset, joiden ansiosta me saimme hankittua täydennystä keräämäämme astiastoon. Teille kaikille jotka muistitte meitä ja jotka satutte lukemaan tämän jutun, vielä tätäkin kautta tuhannet kiitokset muistamisesta!

Sitten käsityöasiaa. Sain viimein tehtyä loppuun Kuura-liivin etukappaleen. Etukappaleessa tosin hieman mietityttää se, kuinka kaula-aukon reunassa tehdyt kavennukset ovat menneet jotenkin epätasaisesti. Tai miten sen selittäisi... Kaula-aukon vieressä olevat raidat eivät mene kummallakin puolella tismalleen samalla tavalla. Annan asian hieman hautua ja katson, puranko toisen puolen kaula-aukon alareunaan asti ja teen uusiksi.

Sillä aikaa, kun liivi hautuu mietintämyssyssä (ettei vaan marinoituisi...) niin aloitin vaihteeksi virkkaamaan. Syksyn Novita-lehden mukana tuli 7-veikan ekstra, josta aloitin tekemään sitä "pampulabaskeria". Jännityksellä odotan itsekin, kuinka mahdan osata tehdä ne pampulat.

929333.jpg

Mikäs se siellä liivin povarissa piileskelee...? Heeiii, mä haluun ton!!!

929336.jpg

Ha-haa, sainpas! Mä pääsen joulukuussa konserttiin mossaamaan! Parasta olla niskat kunnossa. ;)