On mennyt hieman "vaisussa" hengessä. Sekä maanantaina että tiistaina on särkenyt päätä töiden jälkeen ja sen vuoksi on pitänyt hissutella illalla kotona. Päiväunet ja niskan venyttely, olen yrittänyt jos näistä kahdesta olisi apua eikä tarvitsisi turvautua särkylääkkeisiin. Inhoan syödä yhtenään särkylääkkeitä.

Kävin sitten tänään viimein hammaslääkärissä sen vuoksi, että hankkisin itselleni sellaisen hammaskiskon yöllistä hampaiden kiristelyä varten. En saanut sellaista suoralta kädeltä, vaan hammaslääkäri passitti vielä jollekin erikoisihmiselle. Hänen pitäisi syynätä tarkemmin purentaa ja ilmeisesti sitä että voisiko niskasärky johtua muusta kuin hampaiden narskuttelusta. Minulle kuulemma kiskosta ei välttämättä olisi apua, koska purenta on erittäin hyvä. Toisaalta tuo hammaslääkärireissu otti päästä: tämän takiako odotin melkein kolme kuukautta? Täytyy toivoa että ensi kuussa saan paremmin selvyyttä kiskon hankintaan liittyviin asioihin ja voin kertoa lisää omia tuntemuksia.

Huomenna pääsen taas vaihteeksi fysioterapeutin hoitopöydälle. Nyt alkuviikosta onkin niskat tuntuneet taas jäykiltä, siksikö lie päätäkin on taas särkenyt.

Käsityöasiaa tähän sen verran, että poncho on melkein valmis. En ole vielä päättänyt, virkkaanko vielä yhden kierroksen vai jätänkö pituuden sellaiseksi mitä se nyt on. Tämän lisäksi pitäisi päätellä vaikka kuinka monta langanpätkää...