Tänään on kyllä erittäin ruma keli: vettä tulee taivaan täydeltä, tuulee (lisäksi välillä oikein ikäviä puuskia) eikä lämpötilassakaan ole kehumista, kun se on vaivaiset +12 astetta. Sisälläkin on niin pimeää, että jos meinaisi tehdä jotain järkevää, niin pitää ehdottomasti olla valot päällä. Sään puolesta on siis erinomainen hetki lankojen pyörittelyyn ja neulomiseen! :)

Kävin eilen haahuilemassa kaupungilla ja käväisin mm. kirjastossa. Tutkin, millaisia neulontaan liittyviä kirjoja hyllystä löytyy ja kävin myös lukusalissa. Mitään muuta näppeihini ei tarttunut kuin täällä blogimaailmassakin paljon puhutun ET-kassin ohje. Pitihän minunkin se saada! Vaikka en edes tiedä osaanko sellaista tehdä... :D

Eilen illalla sain myös tehtyä pitsiponchosta toisenkin kappaleen. Jäljellä on vielä pingotus ja kappaleiden yhdistäminen. Mutta nyt onneksi saa jo ottaa jonkin toisen työn käsiin. Täytyy vähän miettiä että mikä se olisi, kun noita keskeneräisiä on tuolla kyllä ihan tarpeeksi odottamassa.

Eilisellä reissullani kaupungin keskustassa piipahdin myös Anttilassa. Pakkohan se oli käydä katsomassa, että miltä lankahyllyt näyttävät. Edelleen hyllyissä oli vain jotain Nalle colorin ja 7-veljeksen uusia värejä, mutta selvästikin myös näistä langoista puuttui vielä värisävyjä. Kummallista, miksi Anttilassa ei vielä ole syksyn Novita-uutuuksia, mutta esimerkiksi paikallinen Tokmanni mainosti että heillä on mm. Kuura- ja Mambo-langat myynnissä? Noh, kaipa ne sinne Anttilaankin aikanaan ilmestyy. Jotenkin vaan kummastuttaa, kun Novita siirsi hieman uusimman lehtensä ilmestymistäkin sen vuoksi, jotta uudet langat ehtivät samoihin aikoihin kauppojen hyllyihin.

Olenkohan hieman kärsimätön...?