Viimeisimmät blogipäivitykseni ovat sattuneet juuri siihen aikaan kun on ollut huoltokatkoja, joten päivitykset ovatkin jääneet yrityksiksi. Eipä se haittaa, ei tässä sen kummempaa raportoitavaa edes ole.

Viikonloppuna koitin tehdä haarukkapitsihuivia hieman eteenpäin. Sain peräti tehtyä yhden kaitaleen valmiiksi, jossa harmikseni huomasin virheen. Nyt on sitten mietinnän alla se, että purkaako kaitale vaiko ei... Välttämättä virheitä ei huomaa, koska kyse on vain kaitaleen kiertymisestä. Mutta toisaalta se ärsyttää itseä. Luultavasti päätyy purku-osastolle. Sitä ennen ryhdyin tekemään seuraavaa kaitaletta, jonka toivon mukaan saan tehtyä valmiiksi ilman suurempia purkamisia. Yksi kaitale jo tuota äskeistä ennen joutui purku-osastolle, koska kaitaleessa näytti olevan virhe. Se johtui kuitenkin ihan siitä, että olin kääntänyt haarukkaa kerran väärään suuntaan ja sen vuoksi yksi lankalenkki näytti siltä kuin se ei kuuluisi kummallekaan puolelle.

Huomenna onkin toiseksi viimeinen kerta virkkauskurssia. Pitäisi yrittää saada eteenpäin sekä haarukkapitsi-huivia että tumppuja, jotka aloitin viime viikolla. Tuntuu että aika alkaa käydä vähiin...