Tässä kirjoituksessa on vihdoin jotain valmista näytettävää. Eilen tanssittiin häitä, joihin minua oli pyydetty tekemään kummityttöä varten jokin lämmike. Tilaukselle oli kyllä tarvetta, koska päivällä lämpötila oli hädin tuskin yli +10°C. Noh, kyllä se mittari taisi jossain vaiheessa käydä jopa viidessätoista asteessa, mutta kylmän tuulen kera ilma ei tuntunut kovinkaan lämpimältä. Etenkään, kun edellisenä päivänä oli ollut +27°C!

Tuotokseeni en ole täysin tyytyväinen, koska boleron resoria tehdessäni en huomannut poimia silmukoita kummastakin etukappaleesta samalta puolen kappaletta. Tarkkasilmäiset huomaavat varmasti heti, mitä vikaa bolerossa on, mutta kyllä se nuttu nyt kokonaisuudessaan sentään taitaa edes jollain tapaa bolerolta näyttää. :)

Edestä:

1708183.jpg

Takaa:

1708186.jpg

Malli on Modasta 3/2006, mallinro 37, koko 3/4 vuotiaalle. Lankana on Novitan Tennessee, menekki noin 130 g. Langan menekki ihmetytti minua suuresti, koska olin varautunut suurempaan menekkiin sen perusteella, mitä ohjeen alkuperäisen langan menekistä oltiin sanottu.

Eilinen hääjuhla muuten vietettiin Kauhajoella ja arvatkaahan vaan, minkä liikkeen ohi tuli ajettua...? No Tapion kaupan! Enkä minä päässyt sinne ostoksille!!! Sinne hyllyihin jäi ihan taatusti monta lankakerää huutelemaan minun perääni. Saa nähdä, pitääkö sitä loman aikana käydä siellä. Sanoin jo eilen miehellekin autossa, että kyllä meidän varmaan pitää käydä siellä päin ajelemassa.

Huomenna onkin ensimmäinen virallinen kesälomapäivä, joten neljän viikon autuus on vielä kokonaan edessä. :) Tänään on ollut kyllä niin synkkä päivä, mutta jospa nämä kelit tästä vielä kunnon lomailusäiksi muuttuu. Katsotaan mitä tekemistä miehen kanssa keksitään loman varalle. Ei muuta kuin ihanan aurinkoista kesän jatkoa ja palaillaan taas!