On vappu ja aivan uskomattoman hienot kelit! Missähän on vika?!? Kauniit kelit houkuttelevat ulos, mutta kasvavien siitepölymäärien vuoksi olen pysytellyt enimmikseen sisällä. Eilen avattiin kuitenkin grillauskausi ja sen kunniaksi syötiinkin ulkona. Harvemminpa sitä on pärjännyt huhtikuun lopulla pihalla t-paita päällä.

Huhtikuu tuli ja meni ja nyt ollaan jo toukokuun puolella. Toukokuun myötä tulevat myös kevätkiireet töissä. Perjantaina olin jo niin uuvuksissa menneen työviikon ansiosta, että menin käytännössä katsoen jo puoli yhdeksältä illalla nukkumaan. Podin ensin päänsärkyä sängyn pohjalla puoli yhdeksästä puoli kymmeneen, tokkuraisena kävin hoitamassa iltatoimet ja menin suosiosta yöunille. Saapa nähdä, onko sama meininki joka perjantai toukokuussa. Itsellä kun raskaan työviikon jäljet näkyvät juuri tuohon tapaan perjantai-iltaisin.

Onneksi nyt on ollut pitkä viikonloppu ja on saanut levätä! Lauantaina oli hyvä siivouskeli, joten heitettiin matot ja petivaatteet ulos. Illalla palkittiin itsemme ahkerasta siivoamisesta menemällä Amarilloon syömään. :)

Sunnuntaina kaivoin puikot esille ja aloitin kutomaan sitä Havaiji-toppia, johon ostin langat samaisella viikolla. Malli on Novitan kesä 2006 -lehdestä, mallin numeroa en nyt muista. Lankaa on aika veikeä kutoa. Voisin ehkä toivoa että lanka luistaisi paremmin puikolla, mutta kyllähän sen saattoi arvata että tuollaista tikapuulankaa ei ole samanlaista kutoa kuin "tavallista" lankaa. Nyt toppi on joka tapauksessa aloitettu. Nähtäväksi jää, ehdinkö saada sen valmiiksi määräaikaan mennessä. Pitäisi varmaan käydä vaatekaupassa katselemassa jotain vaatetta, ihan varuiksi...