Olipa hauska huomata, tosin suffaamalla, että Novitan uusi lehti on viimein ilmestynyt! Taidanpa syöksyä huomenna kauppaan kurkkimaan, mitä kaikkea lehti pitääkään sisällään. Kuten jo aiemmin kerroin, en ole mikään konkari virkkauksessa. Tästä syystä hieman arveluttaa, kuinka paljon lehti mahtaisi pitää sisällään minulle sopivia malleja, koska mielestäni yleensä kesäneuleet ovat hyvin usein ihania -ja virkattuja- neuleita.

Pari viimeistä iltaa on mennyt ihan surffailupohjalla. On tullut lueskeltua muiden käsityöpohjaisia blogeja ja silmäiltyä ihania neuleohjeita. Voi kuinka paljon sitä löytyykään upeita malleja. Ongelmaksi koituisi vaan se, että mistä repiä kaikkeen sekä aikaa että rahaa. Ensimmäiseen asiaan liittyen olen useasti kavereille vitsaillutkin, että työt ovat pahasti harrastusten tiellä. Tässä täytyy vaan odotella niitä tulevia eläkepäiviä, jotka ovat vuosikymmenten päässä. Sitä ennen on vaan tyydyttävä siihen, että vapaa-aikaa on iltaisin ja onneksi joka viikonloppu.

Työt saan jättää sivuun onneksi parin päivän päästä: kaivattu talviloma alkaa, kunhan malttaa taittaa aamukammasta ensin kaksi piikkiä pois. Toivon hartaasti, että ensi viikollakin on vielä mukavia leutoja pakkaspäiviä jotta laskettelureissu onnistuu. Sohjoisilla rinteillä ei ole mukava kurvailla.

Pitäisi pakatakin. Sain tänään sentään sen verran aikaiseksi, että kokosin listaa asioista jotka pitää muistaa ottaa mukaan. Varmasti lähdön hetkellä tulee se tuttu tunne, että jotain jää kotiin. Jospa se lista kuitenkin ehkäisisi sitä, ettei kaikkein tärkeimmät asiat jää kotiin kuten sukset ja monot. :) Huomenna sitten pitää jo heittää tavaraa laukkuun ja alkaa valmistautua henkisesti tulevaan "koitokseen".