Ja viikonloppua odotellaan. Harmaudestaan huolimatta oli ihan mukava päivä. Töiden jälkeen tuli tehtyä investointi omaan terveyteen: ostimme kuntopyörän. Vaikka näihin nurkkiin se ei välttämättä olisikaan sopinut, ajattelin että olisi mukava helliä vuosi sitten leikattua polvea sillä että voisi säännöllisesti hinkata pyörällä. Kuntopyöräkin on nyt sitten sisäänajettu. Puolen tunnin testiajon aikana kului ihan mukavasti kaloreita. Nyt voi mennä hyvällä omalla tunnolla nukkumaan. :)

Mietin tänään, että montakohan päivää minua jaksaa ilahduttaa eilen oppimani haarukkapitsi. Liekö niin kauan kunnes unohdan sen tekniikan... ;) Nyt kun sen on oppinut, toisaalta aivan huvittaa kuinka sen virkkuukoukun kanssa yritti venkoilla. Omat yritykset tuntuivat niin toivottomilta. Tajusin kyllä, että lankaa pitää kiertää haarukan ympärillä, mutta kaaliin ei meinannut millään mahtua miten virkkuukoukkua käännellään haarukan käännön yhteydessä. Saattoihan sen arvata, että koukun siirtämisessä haarukan puolelta toiselle ei ollut mitään kovin kummoista "niksiä".

Mielessä pyörii monia erilaisia juttuja, joita olisi kiva aloittaa -virkkaamalla. Yritän pärjätä ainakin ensi kurssikertaan ostamatta uutta lankaa. Harmittaa, kun syöksyin ilmoittautumaan siihen langaton lokakuu -rinkiin muistamatta lainkaan siinä vaiheessa alkavaa virkkauskurssia. Voi minua harmaapäätä...