Täällä sitä jännitetään, että mikä mahtaa olla illan Idols-tulos. Viime viikon jälkeen tuntui, ettei Idols-kisassa ole oikein enää mielenkiintoa kun Kristian putosi. Olihan se silti pakko katsoa, vaikka oma suosikki putosi viime viikolla.

Kävin tuossa aiemmin tänään kurkkimassa Katiijan blogissa, joko viimein postittamani arvontapalkinto olisi löytänyt vastaanottajansa. Postipoika oli kantanut paketin oikeaan osoitteeseen ja Katiija tuntui -onneksi- olevan tyytyväinen paketin sisältöön.

Migreenikin on pikku hiljaa hellittänyt. Kestihän sitä huonoa oloa ja pään kivistystä neljä päivää, senkin jälkeen on ollut otsalla sellainen lievä jomottava tunne. Täytyy sanoa, että migreeni ei ole lainkaan mukava tapaus, sama sitten oliko sellainen lyhyempi (mutta rajumpi) vai sitten pitkäkestoisempi. Tänään tuli sitten saatua viimein se "suukapula" eli purentakisko. Saapa nähdä, millaisia hyötyjä sen käytöllä saavutetaan. Kovin äkkiä vaikutusta ei vielä huomaa, pitää malttaa olla kärsivällinen.

Huomenna onkin taas perjantai, täytyy toivoa että tuleva viikonloppu menee hieman hilpeämmissä merkeissä kuin edellinen.