Muhkeita palmikoita, eli Novitan kevät -lehdestä mallia 31, on tullut tehtyä tämän verran:

441233.jpg

Viikolla en ole kauheasti heilutellut puikkoja ja silloin kun olen, on tainnut joka kerralla löytyä joku syy miksi purkaa työtä. Tänään viimeksi purin jonkin verran, kun huomasin että olin tehnyt työtä vähän liian innokkaasti eikä lisäykset alkaneet oikealta kohtaa. Onneksi työn kanssa ei ole mikään kiire, vaan sitä saa tehdä juuri silloin kun itseä huvittaa.

Koska taas kuvioihin mukaan tullut kuntosaliharrastus on hieman käsityöharrastuksen tiellä, ei neuletyöt valmistu kovin nopealla tahdilla. Toivon kuitenkin, että kuntosalilla käymisestä on apua niska/hartiavaivoihin ja näin ollen myös kutominen (eli neulominen) onnistuu myös ongelmitta.

Kävin eilen sellaisessa niska-hartia-selkä -jumpassa, joka vaikutti ihan asialliselta. Mikään hikijumppa se ei ollut, mutta tunnin aikana tehtiin hyvin mm. selkä- ja vatsalihaksia. Mietinkin jumpan aikana, että olikohan kaikki jumpassa olijat jotain istumatyön tekijöitä jotka tulivat hakemaan helpotusta erinäisiin vaivoihin. Kehuin tunnin päätteeksi ohjaajaa oikein selkeästä tunnista; ohjaaja opasti selkeästi aina seuraavaksi tehtävät liikkeet ja siksi tuntui että minäkin pysyin hyvin kärryillä, vaikka olin tunnilla ekaa kertaa.

Tänään piti sitten saada vähän hikeä pintaan ja hinkkasinkin kuntopyörällä tunnin verran. Sen jälkeen mentiin vielä käymään keilaamassa. Nyt on meneillään viime hetken pakkaamiset: ollaan ensi viikko talvilomalla ja tarkoitus olisi mennä Tahkolle. Laskettelusukset otetaan mukaan, mutta saapa nähdä tarvitsisiko reissussa ennemmin vesisuksia... Noh, ei stressiä kelien suhteen. Tärkeintä on se, että saa olla lomalla ja vaan nauttia olostaan!