Edellisestä päivityksestä on taas ehtinyt kulua aikaa. Tässä välillä on ehtinyt kyllä tapahtua kaikenlaista, tosin ei mitään maata järisyttävää. Migreeni kaatoi petiin useammaksi päiväksi: kaksi migreenikohtausta viikon sisään... Viime keskiviikkona pääsin taas käymään pitkästä aikaa hierojalla ja voi kun teki hyvää! Hieroja jolla käyn, on muutenkin niin mukava ihminen että käyntikerran jälkeen tulee muutenkin aina niin hyvä mieli. Kyseinen henkilö sopii ehdottomasti valitsemallensa alalle. Olenkin miettinyt, että pitäisikö laittaa paikallisen lehden kiitos-palstalle kiitokset hänen loistavasta työstä ja asenteesta asiakaspalvelutyötä kohtaan.

Ollaan miehen kanssa yritetty ehostaa kotiamme hieman paremman näköiseksi. Tuossa viime viikonloppuna tuli maalattua eteisen seinät. Seuraava kohde olisi keittiö ja jos energiaa riittää, niin vielä tuulikaappi. Vaikka eteisenkään seinät eivät juuri väriltään muuttuneet, maalattiin vain puhtaamman sävyisellä vaalealla maalilla, niin johan tuntui huone tulevan paljon valoisammaksi. Kyllä sitä vaan uusi maalikerroskin saa ihmeitä aikaan.

Käsitöiden saralla olen saanut edes hieman jotain aikaiseksi, vaikka ainainen päänsärky on kieltämättä latistanut minun käsityöintoani aika tavalla. Sen varmaan kyllä huomaa siitäkin, että eipä täällä blogissa ole juuri esitelty valmistuneita töitä... Jatkoin Kuura-liiviä niin, että etukappaleesta puuttuu vielä toinen puoli kaula-aukon alareunasta olalle. Sen jälkeen olisi vielä jäljellä kappaleiden yhteen kursiminen. Uusimmasta Modasta olen kuolannut edelleen sitä Teetee-lankaa jossa on alpakkaa. Vielä en ole sitä kuitenkaan käynyt ostamassa. Huomasin myös, että Citymarket mainostaa 7-veikan olevan tarjouksessa. Himottaisi käydä ostamassa sitä sen verran, että saisin virkattua Novitan syksyn 7-veikan lehtisestä ne yhdet kivat baskerin ja kaulahuivin. Niistä on kuva tässä jutussa.

Niin ja lopuksi... Pitäisiköhän minun viimein täälläkin kertoa "uutiset"... Kertoisikohan tämä kuva jotain? :)

905618.jpg

Ja laitetaan vielä tällainenkin kuva, joka ei kyllä yksistään sano mitään sen ihmeellisempää. Mutta liittyy tuohon yllä olevaan kuvaan.

905616.jpg

Tällaista tällä erää. Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille! Muistakaa kannustaa Suomi lentopallon EM-kisoissa pronssille! :)