Kevään uusi Moda ilmestyi peräti ajallaan, lehti kolahti postiluukkuun eilen. Töistä tultuani selasin lehden pariin otteeseen ja sen perusteella mielipide on se, että lehti on "ihan ok" tai "no jaa". Ihana pitsineule nro 21 oli suosikkini, samoin mali 25 näytti kauniilta. Virkattu jakku mallinumero 32 oli myös nätti. Lehdessä ei kuitenkaan ollut sellaista/sellaisia malleja, jotka olisivat herättäneet tunteen "hetimulle". Nuo yllä mainitsemani mallitkin herättävät vain hiljaista innostusta, koska en ole varma saisinko edes hankittua samaa lankaa.

Ompelumalleista paitamekko (mallinumero 1) oli mielestäni kiva, se sopisi hyvin pitkälle ja hoikalle ihmiselle -eli juuri päinvastaiselle kuin mitä itse olen... Myös kahdeksan kaitaleen hame, malli 7, oli kiva. Jos hameesta tekisi sellaisen polvipituisen, voisin minäkin mahdollisesti pitää sellaista. Asuyhdistelmä kyseisen hameen ja mustavalkoisen paitapuseron kanssa on mielestäni kiva. Huolisin sellaisen vallan mainiosti itselleni. Olkainmekot ja -topit näyttivät olevan sen mallisia, etteivät ne sopisi ainakaan minulle lainkaan. Tekisivät vain entisestään lyhyemmän ja leveämmän näköiseksi.

Aika näyttää, tuleeko tästä uusimmasta Modasta tehtyä mitään. Tässä vaiheessa taidan jäädä odottamaan kesäkuun yhdeksättätoista päivää, jolloin seuraavan Modan pitäisi ilmestyä.

Mitä te piditte uudesta Modasta?