SNY: Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! :)

253271.jpg

Tällainen kirja tupsahti itse asiassa jo eilen postilaatikkoon. Eilen oli taas kurssi-ilta, jonka vuoksi en ehtinyt raportoimaan moisesta iloisesta tapahtumasta. Ihana salainen ystäväni oli ottanut suorasta vinkistä vaarin ja tilata paukautti minulle uuden Stitch'n bitch -kirjan. Olin hieman malttamaton ja kävin maanantaina jo hieman luuraamassa kyseistä kirjaa kirjakaupassa. :)

En ole vielä syventynyt ihanaan, omaan uuteen kirjaani, mutta ainakin tulevana viikonloppuna aion lukea kirjaa ihan ajatuksen kanssa. Kirjakauppa-reissulla huomasin jo, että kirja sisältää ihania malleja ohjeineen. Stitch'n bitch Neulojan käsikirjasta sai jo käsityksen siitä, millainen Koukussa-kirja tulee olemaan: humoristisella tavalla kerrottu ihan asiaa, josta itsensä hauskuuttamisen lisäksi voi oppia uutta.

Eilisellä virkkaus-kurssilla aloitin tekemään haarukkapitsihuivia Drops Alpaca -langasta. Värisävy on tietenkin taas sininen, kun huivi tulee itselle. Tällä kertaa huivi on kolmion mallinen, eli huivista pitäisi tulla kaunis hartiahuivi. Viime viikolla tekemäni haarukkapitsihuivi on vielä hieman mietinnän alla, en ole osannut -vieläkään- päättää tekisinkö yhden kaitaleen lisää vaiko en.