Eipä ole sitten tullut kirjoiteltua hetkeen. Tämä päivämäärä on jo itsessään sen verran historiallinen, että onhan siitä pakko saada merkintä omaan blogiin. ;)

Käsityörintamalla on piisannut säpinää. Olen saanut jo pian kaksi viikkoa sitten valmiiksi Havaiji-topin, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi että olisin ottanut siitä kuvan ja laittanut sen tänne näytille. Toppiin ei mennyt kaikkea ostamaani lankaa, joten kävin ostamassa yhden kerän lisää jotta voisin kutoa niistä kapean kaulaliinan.Kävin jokin aika sitten ostamassa myös langat suunnittelemaani lahjaneuleeseen, jonka tekemistä olen pikku hiljaa aloitellut.

Tämän kuun alussa ilmestynyt Pirkka piti sisällään aivan ihanat ponchot! Onkohan muille tullut samanlainen syyhy niihin? Kokeilin väkertää palaponchon palaa ja luultavasti osasin sellaisen tehdä. Se saa jäädä kuitenkin vielä odottamaan omaa vuoroansa, täytyy ensin tehdä vaikka se Samos lollipop -langasta tehty poncho, joka näytti kivalta ihan farkkujen kanssa.

Tällä hetkellä olisi niin monta työtä, joita tekisi mieli tehdä. Kyllä se vaan niin taitaa olla, että työt on harrastusten tiellä. ;)