...niin vai oliko se sittenkin vaan lunta? Pari viime päivää ovat vaikuttaneet jopa talvisilta, mutta eipä paljon lohduta kun katsoo säätiedoituksia. Joulu tulee ja menee, lumesta huolimatta.

Viikonloppuna tuli näperrettyä vähän jouluun liittyvää, mutta täytyy harmistuneena todeta että käsitöitä on tullut tehtyä valitettavan vähän. Sunnuntainakin oli niska/hartiaosasto sen verran kipeä, että pystyin heiluttelemaan virkkuukoukkua vain noin puoli tuntia ja sen jälkeen oli käsityö laitettava sivuun. Onneksi on uusi lähete hierojalla, eilen kävin taas hierontapöydällä kohentamassa olotilaa. Kun yksi vaiva helpottaa, siirtyy se jonnekin toisaalle: hartiasärky vasemmalta puolelta on siirtynyt oikealle ja siihen päälle on tullut outoa kipua kun päätä kääntää ja taivuttaa oikealle. Hieroja epäili, että selkärangasta löytyy pieniä "lukkoja" eli ilmeisestikin nikamia on voinut lukkiutua. Täytyy katsoa mitä fysioterapeutti sanoo ensi viikolla, eiköhän tästä taas olo kohene pikku hiljaa.

Olisi varmaan viisainta lähteä unten maille. Pieni kuntopyöräsetti ja suihku saivat aikaan ihan mukavan olon, nyt on mukava painaa päänsä tyynylle ja alkaa laskea lampaita. :)