... eli pitkästä aikaa. Miten tämä kesäkuu onkin voinut hujahtaa niin nopeaa vauhtia, että viikon päästä on jo heinäkuu? Vaikka mitään mahdottomia kesäkelejä ei olekaan ollut, ei sitä silti ole joutanut istumaan koneen ääressä. Tässä välin, kun en ole päivittänyt blogiani, on tullut mm. istutettua uudet kesäkukat ja tehtyä käsitöitä. Myös pienimuotoisia viikonloppureissuja on tullut tehtyä.

Juhannusta tuli vietettyä ihan leppoisissa merkeissä kotosalla. Grilli oli kuumana joka päivä, saunaa tuli lämmitettyä parina päivänä ja joka päivä tuli nukuttua pitkään. Säätkin suosivat, joten eipä ole moittimista. :)

Löysin kaupasta jokin aika sitten Novitan syksyn ja talven 2006 lankojen värikartan, aika mielenkiintoisia värejä ja materiaaleja on tulossa. Petroli on ilmiselvästi tulevan syksyn sana. Olen tässä kypsytellyt, josko liittyisin siihen Novitaklubiin. Viimeisen vuoden aikana on tullut ostettua jokainen numero (niin paitsi talven numero) ja luulen, että jatkossakin tulee ostettua Novitan lehti aina heti kun se ilmestyy. Lehtihän on kyllä tilattuna saman hintainen kuin kaupasta ostaessa, mutta olisi kiva nähdä että kuinka paljon klubin nettisivuille on kerätty erilaisia ohjeita ja siis niitähän pääsee selailemaan vain klubilaiset. No, täytyy vielä hieman kypsytellä asiaa.

Nyt pitää vielä napsutella yksi posti maailmalle ja sitten pitääkin jo ryhtyä valmistautumaan henkisesti tulevaa työviikkoa varten. Aamukamman piikit ovat onneksi vähissä: se näyttää viittä tällä hetkellä. :)