...koska keskeneräiset työt alkavat loppua? ;) Virkkasin viikonloppuna lahjahatun valmiiksi, tosin hattua kaunistava kukka on vielä tekemättä tähän ja omaankin hattuun. Lahjahattu pitäisi olla ensi maanantaina valmis, joten eiköhän se siihen mennessä valmistu. Havaiji-toppi on myöskin kudottu, pitäisi yrittää ommella kappaleet toisiinsa kiinni ja katsoa, ilkeäisikö se päällä mennä perjantaisiin kekkereihin. No, onneksi on suunnitelma b siltä varalta, että toppi ei valmistu odottamattomista ongelmista johtuen taikka en muuten kehtaa lähteä hienoihin kemuihin se päällä...

Kun yllä mainitut työt on saatu valmiiksi, jääkin jäljelle varsinaisesti vain pitsineule Samos lollipopista. Woolista tehtyyn takkiin tuskin kosken kesällä, koska villaneuletta on inhottavan hiostavaa kutoa lämpimillä keleillä. Samoin kirjavasta Aino-langasta oleva pusero odottaa syksyä. No, jottei vaan lankavarastot pääsisi ehtymään, kävin tänään ostamassa hieman lisää lankaa. Tarkoituksena olisi kutoa lahjaksi pusero, enempää en paljasta jottei tule liikaa paineita. :) Jos/kun työ valmistuu, kuva kertokoot sitten millaisesta työstä oli kyse. Ihan tavallisen puseron aion kutoa, ainoat paineet tulee itselle vain siitä, että sen saa määräaikaan mennessä valmiiksi.

Pitäisi varmaan lähteä koneen ääreltä, on tullut istuttua reilun tunnin verran koneen kimpussa lueskellen muiden blogeja, katsellen erilaisia käsityömalleja, parit foorumit on käyty läpi ja sähköpostit. Eiköhän siinä taas ollut ne "pakolliset" jotka aina käy mukamas äkkiä katsomassa. Jos sitä vaikka saisi kokeiltua topin kokoon kursimista, huomenna pääsisi vielä kaupasta ostamaan ompeluvärkkiä sitä varten jos tarvii. Sitten olisikin torstaina viimeinen päivä aikaa viimeistellä toppi käyttökuntoon.