Tämä on toisaalta se kaikista odotetuin viikonpäivä: kun työpäivä on purkissa, on ihana tunne kun koko viikonloppu on vielä edessä. Tämän viikon 5 kiireistä työpäivää ovat imeneet tehokkaasti mehut ja viikonloppu tulee todella tarpeeseen.

Tänään päätin hakea hieman hyvää oloa ja mennä työpäivän jälkeen uimahalliin polskuttelemaan: 45 minuutin aikana räpiköin 1300 metriä, altaasta noustesta jalat tuntui taas mukavasti kuin niissä olisi ollut jotkin lyijypainot. Uintireissun jälkeen sitä pystyikin tulemaan kotiin hyvällä omallatunnolla pizzerian kautta. ;D No, pizza tuli haettua ihan siksi kun vietän perjantai-iltaa yksin kotona. Ensimmäistä kertaa tällaisena iltana houkutteli hakea pizza, avata pullo punaviiniä, laittaa kynttilöitä palamaan ja olla vaan. Ihanaa...

Tuleva viikonloppu menee luultavasti ihan rennoissa tunnelmissa. Viime viikon siivoussession jälkeen on taas kiva, kun viikonloppuna ei tarvitse rehkiä.

Keskiviikkona muuten tuli postilaatikkoon pakettilappu, paketti tuli noudettua jo eilen mutta verkkoyhteyksiin liittyvien päivitysten johdosta en päässyt eilen päivittämään blogia. Nämä tulivat Novitaklubista:

362188.jpg

7 kerää khakin vihreää (tilausvahvistuksessa värisävyksi oli sanottu tämä) Tennessee-lankaa ja kolmet rottinkiset kassin kahvat. Tosi kiva, että noita kahvoja oli vielä jäljellä jotta pääsee kokeilemaan kesäkassien toteutusta. Yhdet noista kahvoista annan äidilleni, mutta kaksiin kahvoihin ajattelin itse näpertää jonkinlaiset kuoret. Toivottavasti lopputulos on sellainen, että sellainen kassi kädessä/olalla tohtisi näyttäytyä ihmisten ilmoilla.