Vaan ei sittenkään kun ihan vaan pihalle. Tänään ja eilen on satanut lunta ihan kiitettävästi, voidaan puhua jo kinoksista. (Jotka mitä luultavimmin sulavat pois ensi viikon aikana.) Uskomatonta, miten tähän mennessä lumeton talvi voi yhtäkkiä muuttuakin niin lumiseksi. Kivaa!

Minä se olen ottanut rennosti viikonlopun aikana. Aika on kulunut tv:tä töllöttäessä ja käsityölehtiä selatessa. Kaivoin esille myös viime talvena aloitetun Wool pitsineuleen, jota ryhdyin jatkamaan. En tiedä kauanko tällä kertaa riittää kärsivällisyyttä ennen kuin syöksyn jonkin toisen työn kimppuun. :) Ainakin yritys on hyvä 10.

Tässä viikonloppuna on tullut myös surffailtua ja olen yrittänyt aiemminkin päivitellä blogiani. Ilmeisestikin vuodatuksen palvelin käy kuumana. No on se hyvä että blogimaailma on suosittu, täytyy toivoa että päivitykset auttavat. Ei ole ollut kovin mukava yrittää päivittää blogiaan, kun sivujen latautuminen kestää ja kestää. Toivottavasti tämän kirjoituksen kanssa ei ole samanlaisia tallennusongelmia kuin edellisen kanssa.