Tänä aamuna herätyskellon soidessa toivoin, että olisi saanut vetää vaan peittoa korville ja jatkaa unia. Edellis iltainen saunareissu antoi taas sen verran hyvät unet, että niitä olisi ollut mukava jatkaa niin pitkään kuin olisi jaksanut. En ollut flunssan takia saunonut reiluun puoleentoista viikkoon ja voi kuinka olikin jo ikävä löylyjä!

Maanantaina ostaessani viime vuoden väreissä olevaa Malibua tutkailin kevään uusia lankoja. Vielä ei kaikkia ollut ilmestynyt hyllyyn ja tässä nyt sitten odotellaan, että koskahan mm. kaikki värit Novitan Cocosta tulee myyntiin. Enpä tainnut olla ainoa, joka on odottanut kovasti kevään uusia lankoja: tietyt kohdat lankahyllystä jo huusivat tyhjyyttään. Esimerkiksi Tennesseen beige ja farkun sininen
värisävy oli myyty niin loppuun, ettei hyllyssä ollut kuin pari kerää kumpaakin väriä.

Minä ihastuin Tennesseen uuteen vihreän sävyyn ja kieltämättä se beigekin oli nätin näköinen. Sinisen ystävänä tykkäsin myös Tennesseen sinisestä sävystä. Samoksen vaaleampi sininen oli myös kaunis, kirkkaat keltainen ja vihreä pirteitä. Tosin en tietäisi, että olisivatko ne ihan sellaisia värejä joista tekisin puseron. Koskaan ei tietenkään kannattaisi sanoa ei koskaan, tiedä vaikka seuraavalla kerralla pussissa köllöttelisi jompaa kumpaa väriä. :) Malibun uudet värit olivat houkuttelevia. Tänä vuonna Malibun värisävyt sytyttävät huomattavasti enemmän kuin viimevuotiset.

Voi lurps, mistä löytyy lääke krooniseen lankakuumeeseen!?!