Vaikka säät suosivat ja lämpötila pysyttelee joka päivä yli +20°C, niin syksy tulee. Siitä varma merkki on viimeistään se, että työväenopiston uusi kurssiohjelma on ilmestynyt. Löytyihän sieltä vaikka mitä mielenkiintoista. Aiempina vuosina olen ollut mm. kankaankudonnassa ja tilkkutöissä. Tänä vuonna en kuitenkaan jaksa sitoutua johonkin tiettyyn kurssiin koko lukuvuodeksi. Päätin siis silmäillä etunenässä lyhyempiä kursseja, joita kyllä myös oli tarjolla.

Yksi kurssi oli ylitse muiden, tai pisti erityisesti silmään: virkkaukseen liittyvä kurssi. Ha-haa! Siinä olisi kyllä tätä poropeukaloa varten oiva kurssi. Minä kun en osaa virkata kuin ketjusilmukoita, kiinteitäsilmukoita, pylväitä, pitkiä pylväitä ja piilosilmukoita. Kurssilla opeteltaisiin mm. haarukkapitsin tekoa, joka on kiinnostanut. Haarukkapitsistä on kuullut puhuttavan niin paljon, mutta itselläni ei ole hajuakaan kuinka sitä tehdään. Laitoinpa siis kurssin mietintämyssyyn ja tuumaan, ilmoittautuako kurssille vaiko ei. Noin hyvää tilaisuutta virkkauksen oppimiseen tuskin tulee toistamiseen...

Pitänee asettua sohvan perälle arvostelemaan, miltä tuleva BB vaikuttaa. Tuskinpa tulee seurattua, mutta onhan se "pakko" nähdä millaista porukkaa taloon saapastelee.