Pari viimeistä päivää ovat menneet suht kurjaa olotilaa potien: viime viikon alavireinen olo (jännityspäänsärkyä ja jäykkä niska) toi sitten niin sanotusti pisteenä i:n päälle migreenin. Olotila on nyt suht inhimillinen, tosin päässä on sellainen kumma olotila joka on aina kovan päänsäryn jälkeen. Jospa se elämä tästä taas riemuksi muuttuu, pikku hiljaa...

Viime viikkojen suht kurja olo on myös ollut syynä siihen, miksei minun kovaa vauhtia aloittamani Kuura-liivi ole vieläkään valmis. Etukappale on kaula-aukon kodalla edelleen, eikä ole siitä edistynyt senttiäkään viimeisen puolentoista viikon aikana. No, ei paineita. Liivi on tulossa itselle, joten kyseisellä käsityöllä ei ole minkäänlaista aikataulua. Olisihan se kuitenkin mukava saada käyttökuntoon tässä syyskelien aikana.

Tässä viime päivien aikana olen tehnyt myös päätöksiä, tai ainakin yhden sellaisen. Vaikka 10% -projekti kuulostaa hauskalta, en aio osallistua siihen. Ihan vaan siksi, että siitä voisi tulla itselleni aivan liikaa paineita vaikka kyse onkin pelkästään harrastuksesta. Olen kuitenkin luvannut itselleni yrittää kuluttaa omaa lankavarastoani ahkerasti ja sallin itselleni uudet lankaostokset ilman oman tunnon tuskia. (Eiköhän uusimmassa Modassa ollut jotain sellaista, jota varten tekisi mieli käydä heti lankakaupassa!)

Painon pudottamisesta tuskin on toivoa, mutta talven kuntoilusuunnitelmatkin ovat mukavasti selvillä. Nykyinen vuokrajäsenyyteni paikalliselle kuntosalille päättyy huomenna. Onneksi sain kuitenkin sovittua uuden vuokrakauden, joka kestää ensi vuoden toukokuulle saakka. Kunhan tästä olotila kohenee, niin sitten taas reippaasti salille ja jumppiin, eiköhän niskavaivat ala taas pysymään loitolla! Saa pitää peukkuja...

Niin, sitten vielä tuo lankavaraston paino. Emilia onnistui arvaamaan suht lähelle epämääräisen laskelmani tulokseen: varaston sisältö näyttää olevan n. 14 kg 100 g. Olen laskenut vajavaiset kerät korkkaamattomina, koska olen inventaarion jälkeen ostanut muutaman kerän lisää, joita en ottanut laskelmiin mukaan. Tästä syystä lankavaraston paino on noin arvio, mutta kuitenkin suuntaa antava. Joku voisi kyllä todeta, että 10% -projekti olisi hyvinkin suositeltava projekti minulle. Onneksi saan kuitenkin itse päättää, osallistunko vaiko en ja saanko ostaa lisää lankaa. ;)

p.s. Minulle aivan uusi juttu tapahtui tässä viime viikonloppuna: minulle tuli jonoon pari tilaustyötä!!! No, tilauksen tekijänä on "vain" veli, joka toivoi että tekisin hänelle pari Viini-Jussia. Toivottavasti niistä tulee ihan inhimillisen näköisiä, koska työt olisivat menossa joillekin veljen ystäville. Ja aikataulukaan ei ole onneksi turhan tiukka: kunhan valmistuvat niin, että ne voi antaa joululahjaksi. :)