Juuri kun alkoi ihanat kevätkelit, alkoi samalla kevätflunssa. Aluksi sitä luuli, että oireet johtuivat allergiasta mutta turha luulo... Petin pohjalla on tullut maattua nyt neljättä päivää ja huomenna pitäisi taas yrittää mennä töihin. Täytyy toivoa, että tällä kertaa flunssa hellittäisi nopeammin kuin edellisellä kerralla. Viimeksi olin ilmeisesti saanut jonkin virus-taudin, joka piti pientä kuumeilua yllä kaksi kuukautta. Silloin päivät olikin sitä, että päivällä oltiin töissä ja illalla maattiin puolikuolleena sängyssä.

Käsityörintamalla on viime päivinä ollut aika hiljaista, johtuen juuri tuosta flunssasta. Lankalauantain kunniaksi aloitin virkkaamaan itselleni kesähattua. Sen kanssa ei onneksi ole mitään kiirettä, joten olen tehnyt sitä "siinä sivussa". Pitsineule Samos lollipopista on edennyt loman jälkeen hitaasti, mutta varmasti. No, kunhan tässä taas pääsee vauhtiin, niin sitäkin puseroa onneksi neuloo aika nopeasti.

Ilmoittauduin tuossa äsken laukkuvaihtoon. En ole ennemmin ollut mukana missään vaihtojutussa, joten on mielenkiintoista tehdä itse jokin laukku ja saada jonkin toisen hieno tuotos. Onneksi valmistusaikaa on mukavasti, joten voi ensin pähkäillä että minkälaisen laukun sitä toteuttaisi. Jotain ideoita on jo, mutta ei vielä mitään varmaa. Täytynee laittaa mietintämyssy päähän... :)