On tainnut olla ihan sellainen tavallinen torstai, mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Ensin töitä, sitten kuntosalia, kauppareissua ja kotona idolssia sekä puikkojen heiluttelua. Olen ollut tällä viikolla aika laiska, kun tartuin puikkoihin vasta tänään ekan kerran tällä viikolla. Muhkeat palmikot -tekelettä on tullut tehtyä siis takakappaleen ja vajaan etukappaleen verran. Etukappale oli viime mittauksen aikana n. 22 cm.

Äsken tullutta Idols-ohjelmaa on hieman pakko kommentoida. Mielestäni Kristian vetäisi hienon shown, Ari taasen raakkui siihen tyyliin että saisi mennä kotiin. Tytöt lauloivat ihan mukavasti. Tämän päivän -ja myös edellisten- esitysten perusteella minun puolestani hevi-Ari saisi pudota. Saa nähdä, moniko on minun kanssani samaa mieltä.

Huomenna on perjantai, ihanaa! Meillä on huomenna töistä virkistysiltapäivä: ensin mennään keilaamaan ja sen jälkeen vietetään porukalla saunailtaa. Sitten onkin viikonloppu. Siivousta tiedossa, mutta ei anneta sen himmentää viikonlopun loistoa. :)