... ja sen myötä on kulunut viikko mennyt aika vauhdilla. Lomalta palattuani töihin on töissä ollut sen verran kiirettä, ettei ole peukkujaan päässyt pyörittelemään. Töiden jälkeen on sitten ollut kaikenlaista ohjelmaa, joten illatkin ovat menneet aika nopeasti. Niin nopeasti, ettei ole jäänyt aikaa (ja innostusta) päivittää omaa blogiansa.

Tämä niin sanottu kiire on ollut myös yksi syy siihen, miksei loman loppuvaiheessa aloittamani Kuura-liivikään ole tällä viikolla edistynyt. Viikolla on tosin ollut niin lämpöiset kelit -meillä myös sisällä- ettei sellaista pörröistä lankaa ole kiinnostanut neuloa. Liivistä on takakappale valmis ja nyt seuraavaksi pitäisi luoda silmukat etukappaletta varten.

Käsitöistä tulikin mieleeni SK:n elokuun numero. Kyllä se minullekin tupsahti postiluukkuun, mutta ei ilmoitettuna ilmestymispäivänä. Sain sen seuraavan viikon maanantaina, eli tällä viikolla. Numero oli ensimmäisten selailujen perusteella "ihan ok". Villasukkamallit olivat kivoja, neuleista löytyi ihan nättejä malleja ja ompeluohjeissa oli jotain ok-juttuja. Ei tullut kuitenkaan sellaista tunnetta, että minkään näiden kimppuun olisi pitänyt päästä nyt ja heti.

Vesisateisen päivän kevennykseksi vielä lopuksi kuvakimara meidän tämän kesän kukista. Mitenkään edustavan näköisiä ne eivät ole, kuvatkin nappasin tässä joskus kun huomasin että kappas pihalla ei sada vettä. Surfina on yksi niistä kukista, joka on kärsinyt melkoisesti ainaisista tämän kesän vesisateista. Harmittaa, kun siitä varmasti olisi tullut tosi mahtava jos aurinko olisi paistanut enemmän eikä sade olisi joka kerta piiskannut sitä ihan ressukan näköiseksi. Kukkien hoitajassahan ei ole mitään vikaa... ;)

Ahkeraliisat parvekelaatikoissa (mielestäni olen saanut kasvatettua ne aika muhkeiksi):

816086.jpg

Uudenguineanliisa saviruukussa (jokavuotinen suosikkini):

816093.jpg

Surfina amppelissa (tykkään tästä kukasta amppelissa, ihana väri):

816090.jpg

Tähtisilmä saviruukussa (mielestäni aika kaunis kukka, uusi tuttavuus minulle):

816091.jpg

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!