Kesälomalla aloittamani lankainventaario on viimein saatu päätökseen ja sen kunniaksi voin julkaista lankavarastosta ottamani kuvat. Ei tuo lankojen määrä onneksi niin toivottoman suuri ole. :)

Osa langoista mahtuu nätisti laatikoihin...

787898.jpg

Loput langoista onkin sitten erinäisissä pussukoissa, jotka oli tyhjennetty lankainventaariota varten sängyn päälle...

787897.jpg

Kuten kuvista saattaa huomata, on varastoni sisältö lähinnä Novitan tuotteita. En ole vielä tehnyt kauhean paljon tuttavuutta ulkolaisten lankojen kanssa, mutta ehtiihän sitä. Tähän mennessä olen lähinnä vain ostellut muutamia ulkolaisia lankoja, että jos sitten "joskus" niistä tekisin jotain.

Olen huomannut, että 1.9. alkaisi minullekin erinomaisesti sopiva 10% -projekti. Oman painon pudottamisesta en niinkään mene sanomaan -tuntuu että oma paino on vaan lähinnä noussut kuntosaliharrastuksen aloittamisen jälkeen- mutta lankavaraston pienentäminen kuulostaa jo ihan realistiselta ajatukselta. Vielä en ole ilmoittautunut mukaan, mutta laitan asian hautumaan mietintämyssyyn hetkeksi. Kovin kauaa ilmoittautumista ei voi tosin mietiskellä, koska takaraja ilmoittautumiselle oli muistaakseni 30.8.

Mitään kilpailua en laita pystyyn, mutta tuli tässä kirjoittaessani mieleen että kuinkahan hyvin te mahtaisitte arvata minkä verran minulta tällä kertaa löytyi lankaa varastoista. Mitä veikkaatte? Lupaan kertoa tuloksen parin seuraavan päivän sisällä.