Tänä päivänä en voi niin kauheasti manata, kun on maanantai. Tietenkin aamulla väsytti aika raakasti, mutta päivän mittaan olotila piristyi. Työpäivän päätteeksi marssin taas hierojalle, missä sain aivan uskomattoman hyvän hieronnan! Ikinä ennen minulta ei ole siihen tyyliin hierottu kaulalihaksia, eikä etenkään ikinä ole hierottu leukalihaksia. Hieroja epäili, että kova hampaiden yhteen pureskelu yöllä voi olla yksi syypää niskakipuuni. Joo, mä taidan purra hampaitani yhteen yöllä ja aika kovasti... Hieroja totesi hieroessaan leukalihaksiani, että ne ovat erittäin kireät ja kovat kuin kivet. Öh, taisinpa siis jäädä kiinni... :)

Kotona hieronnan jälkeen makasi sitten tällainen raato :)

277337.jpg

Saatiin viimein vajaat kolme viikkoa sitten tilaamamme Tempur-petarit, jihaa! Tempur-tyynyillä ollaan nukuttu jo reilu kaksi viikkoa ja täytyy sanoa että ne ovat aivan taivaallisen hyvät. Ensimmäinen ajatus mikä tuli tyynyä testatessa mieleen, oli se, että on hieman epätodellinen olotila. Kuinka tyyny voi tuntua niin hyvältä pään alla? Petarit tuolla odottaa jo testaajiaan, miestä lainatakseni sellainen muutaman minuutin testiköllöttely on tuntunut siltä kuin makaisi pahvilaatikon päällä. Toivottavasti petareiden päällä makaaminen ei ole ihan samanlaista kuin miltä kuvassa näyttää. Saa nähdä millaiset yöunet sitä saakaan ensi yönä...

Viikonloppuna tuli käytyä sukuloimassa, juhlittiin perheen kesken äidin synttäreitä. Lauantaina rampattiin hieman äidin kanssa kaupoilla ja tarttuihan siltä(kin) reissulta mukaan lankaa. Tunnustan... (Pitäisi varmaan välillä esitellä niitä valmistuneitakin töitä, eikä vaan lankaostoksia.)

277336.jpg

Kolme kerää Jengaa, kaksi kerää Ainoa ja yksi kerä 7-veljestä kampanjavärissä. Aika sähäkkä tuo 7-veljestä, mutta siitä tulee varmasti ihan mukavat villasukat kotikäyttöön.

Jengaa ostin Novitan syksy-lehdessä ollutta kaulahuivia ja lapasia varten.

277372.jpg

Ainosta olisi tarkoitus tehdä Novitan talvi-lehdessä ollut "nikitahattu", johon menee Ainon lisäksi Foxia.

Niin, on sitä tullut saatua valmiiksi edes yksi työ. Annoin viikonloppuna äidilleni oranssista Teddystä tekemäni haarukkapitsihuivin. Taisin sitä esitellä täällä blogissa silloin, kun vielä mietin että tekisinkö huiviin kolmannen kaitaleen. Huivin saaja oli sitä mieltä ettei kolmatta kaipaletta tarvitse, joten jätin huivin sitten äidilleni. Kuvaa valmiista työstä ei tullut otettua.