Ensimmäinen lomapäivä menossa, vielä on hieman sukulointikierros kesken ennen siirtymistä Tahkon maisemiin. Tänään vietämme avokin kanssa kihlapäivää, sain mukavana yllätyksenä lahjaksi kauniin Kalevala korun: Naisen voima -riipus jonka saa laitettua myös rintakoruksi. :)

Tällä viikolla on myös toinen juhlapäivä: blogini täyttä yhden vuoden. Aika on mennyt kyllä huisin nopeaa vauhtia. Vuosi takaperin ajattelin, että aloitan pitämään blogia omaksi ilokseni ja se on positiivista, jos joku eksyy blogiini lukemaan juttujani. Koen iloiseksi yllätykseksi sen, että vuoden aikana kävijöitä on ollut 13 000 paikkeilla. Laskuria en heti alkuunsa virittänyt, joten todellinen kävijämäärä on hieman epäselvä. Kiva että teitä on kiinnostanut juttuni, kiitos lukijoilleni!

Kiitokseksi kuluneesta vuodesta järjestän arvonnan. Jätä tähän juttuun kommentti ja kerro samalla, mikä on mielestäsi neulonnassa tai virkkauksessa hyvä niksi. Eli joku keino, joka helpottaa itse työn tekoa tai viimeistelyä. Kommentin jättäneiden kesken arvon jotain mukavaa. Arvontapalkinto on vielä kaupassa, joten heitän loman ajaksi mietintämyssyn päähän. Kaikki kommentit, jotka on jätetty 18.3.2007 mennessä, osallistuvat arvontaan.

Tältä erää mukavaa viikkoa ja kuulumisiin!