Joulu tuli ja meni ennen kuin sitä ehtikään huomata. Ennen pyhiä tuli edeltävänä viikonloppuna käytyä Nightwishin konsertissa, joka oli taas oikein miellyttävä kokemus. Olin kuuntelemassa Nightwishia kolmatta kertaa ja hyvältä vaikutti, vaikka solisti olikin vaihtunut.

Jouluksi väänsin veljeni tilaamat 3 Viini Jussia,

1170366.jpg

sekä äidilleni hartiahuivin, jonka tietenkin unohdin kuvata ennen paketointia. Täytyy ottaa siitä joskus kuva, jotta on todistusaineistoa mitä laittaa tänne näkyviin.

Joulupukki toi minulle myös käsintehtyjä lahjoja: kahdet villasukat. Toiset ovat äidiltäni ja toiset anopilta. Hauskasti ovat valinneet aika lailla saman sukkalangan sävyn. Pirtsakan värinen matkalaukku on ostettu perjantaina. Luulisi erottavan oman laukun liukuhihnalla. Ja ehei, älkää kuvitelkokaan, minä EN aio ottaa matkalle näitä villasukkia! :) (Tosin lentokoneeseen ajattelin ottaa jotkin vanhemmat villasukat.)

1170369.jpg

Ennen joulua oli yksi työmatka jonka aikana sainkin sitten flunssan, jota tuli podettua myös jouluna. Pikku hiljaa tauti on alkanut häipyä, sopivasti ennen kovasti odotettua lomamatkaa. Mies on saanut myös oman osansa taudista, toivottavasti hänkin toipuu lomailukuntoon mahdollisimman pian.

Tänä iltana on tullut silitettyä pino lomavaatteita, jotka sitten huomenna heitetään matkalaukkuun. Huomenna minulla on vielä työpäivä ja illalla kahdeksan kieppeillä pitäisi hypätä jo taksin kyytiin kohti lentokenttää. Huisia ajatella, että kauan odottamamme lomamatka (toisin sanoen häämatka...) on viimein ajankohtainen!