Meille luikerteli tällainen pikku boa.

167740.jpg

Tango Fani -huivista tuli kiva, ihan yksinkertainenhan se on mutta silti. Huivi on ihanan pehmeä ja tykkään väristä. Näyttää nuo ilmatkin pikku hiljaa viilenevän, joten huivi pääsee varmastikin pian käyttöön.

Jostain kumman syystä oli aivan "pakko" aloittaa jotain uutta sen jälkeen, kun olin saanut valmiiksi tuon aivot vesilasiin -teemaa mukailleen huivin.
Aloitin viikonloppuna tekemään Novitan syksy 2006 -lehdestä Isoveli colorista tehtyä boleroa, malli nro 26. Työtä on mukava tehdä: lanka luistaa mukavasti puikolla ja kun saa tehdä kutosen puikoilla, niin näkyvää jälkeäkin tulee kunhan malttaa hetken heilutella puikkoja.

Sain peräti tehtyä takakappaleen valmiiksi. Mitähän sen tekemiseen olisi mennyt, autossa tein sitä eilen kun tultiin kotiin sukuloimasta ja sitten tänään kun katseltiin elokuvaa.

167728.jpg

Etukappaletta aloittelin tuossa hetki sitten. On jotenkin hassua tehdä niin kapeaa kappaletta; lisäysten ja kavennusten jälkeen puikolla on vain 13 silmukkaa. No, tuleepahan etukappaleet nopeasti valmiiksi.

Pitänee lähteä valmistautumaan taas henkisesti tulevaa työviikkoa varten, turistaan sitten seuraavalla kerralla taas lisää. Mukavaa alkavaa viikkoa itse kullekin! :)