Tänään vietimme työporukan kanssa tyky-iltapäivää. Menimme lillumaan paikalliseen kylpylään, missä osallistuimme myös meitä varten järjestettyyn vesijumppaan. Kaiken tämän rentouttavan puuhan päälle söimme vatsamme täyteen ja sen jälkeen lähdimmekin viettämään viikonloppua omille tahoillemme. Kylpyläreissu meni ainakin itselläni jäseniin: en ole jaksanut tehdä illalla muuta kuin maata sohvalla.

Onneksi sohvalla makaaminen ei kuitenkaan ole niin rankkaa touhua, etteikö siinä samalla voisi vaikka selailla käsityölehtiä. Riemukseni minäkin sain tänään viimein uuden Novita-lehden! Lehti sisälsi aika monta kivaa mallia mm. huivit ja pipot viehättivät. Huovutettu piparkakkutalo oli myös ideana hauska. Ilokseni lehdessä oli haarukkapitsi-ohjeita, pääsee toteuttamaan uutta opittua tekniikkaa ihan käytännössäkin. Lehdestä tulee varmastikin toteutettua eräskin malli, vielä en osaa sanoa mitä ne tulevat olemaan. Täytyy harkita sitä puolta tässä langattoman lokakuun aikana.

Vaikka kello ei ole vielä edes kymmentä ja on perjantai-ilta, taidan silti ryhtyä pikku hiljaa nukkumistouhuihin. Tuo tykytoiminta kun on niin rankkaa puuhaa. ;)