Eipä voi sanoa, että tällä viikolla olisi ollut mitenkään kauniit kevätkelit. Joka päivä on tähän mennessä ollut aivan harmaata ja on satanut. Tänäänkin aamulla satoi jalkarätin kokoisia märkiä hiutaleita ja päivällä satoikin sitten "pitkästä aikaa" vettä. Minne ovatkaan kadonneet ne kauniit aurinkoiset kelit, joista aiemmin saatiin nauttia? Sinänsä pitäisi olla tyytyväinen, että oma talviloma sattui juuri edelliselle viikolle koska silloin sai nauttia lähes joka päivä ihanasta auringonpaisteesta. Olihan siellä laskettelemassa mukava olla hienojen kelien aikaan: naamavärkkikin sai kivasti aurinkoa.

Tässä todiste kauniista kelistä ja upeasta maisemasta :)


60400.jpg

Lomalta paluu on tapahtunut kyllä aika väsyneissä merkeissä. Maanantaina ajattelin, että mahdanko olla sairas, kun ei väsyttänyt juuri lainkaan. Nyt kun viikkoa on eletty pidemmälle, on väsymys ollut suurempi joka aamu. Mahdankohan edes perjantaina päästä sängystä ylös... No, onneksi perjantai-illalle on tiedossa piristystä kun silloin alkaa työväenopiston viikonloppukurssi aurinkovärjäyksestä. Tänään olenkin juossut kaupasta toiseen etsien kurssille tarvittavia värkkejä. Saa nähdä mitä kurssi tuo tullessaan, odotan mielenkiinnolla mitä siellä saa aikaiseksi.

Tulihan tuossa kauppareissulla "ohimennen" vilkaistua 7 veljestä moniraitaakin. Houkuttelisi siitä uudesta Novita-lehdestä se taikatoppi. Olihan siinä lehdessä muitakin malleja, jotka olisi kiva tehdä. Se toppi pisti erityisesti silmään siinä mielessä, että se voisi olla mukava näin keväälläkin.

Pitäisi mennä taas tänä iltana pakkaamaan kamppeita reppuun. Huomenna ei olekaan tiedossa sauvakävelyä, vaan tyky-ilta työporukan kesken. Päästään kokeilemaan millaista se curling onkaan; murikat saa kyytiä.