Eipä voi meikäläistä ainakaan moittia siitä, että olisin ollut turhan usein kirjoittelemassa blogiini juttuja näin kevään ja alkukesän aikana. Viime kesänä ei mielestäni ollut aivan samaa ilmiötä havaittavissa, mistä sitten tänä vuonna johtuu ettei ole paljoa jaksanut koneen ääressä nököttää. Yhdeksi syyksi kyllä laitan työt ja sen että työt ovat imeneet mehuja. Tänä keväänä oli töissä nimittäin ennätysruuhka, joten siinä on mielestäni ihan kylliksi töiden aiheuttamaa syytä.

Onneksi sitä pääsee rentoutumaan kesälomalla: aamukammassa on enää viisi piikkiä! :) Mitään spesiaaleja matkasuunnitelmia ei ole, muuten on tiedossa kesäteatteria, Metallica-konsertti, sukulointia puolin ja toisin sekä luultavasti jotain pienimuotoista kotimaan matkailua. Talvella on tiedossa se parin viikon pyrähdys palmun alle, joten siinä mielessä mitään ihmeellisiä matkoja ei mielestäni kesällä tarvitsekaan tehdä. Pääasia on se, että pääsee irtaantumaan töistä ja saa levätä.

Käsitöiden saralla olen aina välillä tarttunut virkkuukoukkuun, en tosin mitenkään ahkerasti. Olen edelleen vääntänyt sitä Malibu-kesäkassia (olisi varmaan jo aika saada sekin valmiiksi...) ja sitten olen aloittanut viime kesän Novita-lehdestä virkattua Tennessee-toppia.

Tuntuu jotenkin hurjalta, että ensi viikolla Novitalta ilmestyy taas uusi lehti ja lehti on siis jo syksyn numero. Miten tämä aika rientääkään! Novitaklubin sivuilla näkyy jo uuden numeron neulemallit, mutta olen päättänyt pitkittää jännitystä ja aionkin selailla ensi viikolla ilmestyvästä lehdestä kyseiset mallit ensimmäistä kertaa. Minua ainakin vallan jännittää sekin, että millaisia uutuuslankoja Novita lanseeraa markkinoille tulevaksi syksyksi ja talveksi. Ilmeisesti olen sen verran laiska neuloja, että tykkään ennemmin neuloa hieman paksummilla puikoilla ja langoilla, joten syksy ja talvi on enemmän sitä aikaa jolloin saan jotain käsilläni aikaiseksi. Nyt sitten vaan odottelemaan, koska uusi lehti kolahtaa postiluukusta...

Toivotan kaikille lukijoilleni oikein aurinkoista heinäkuuta, vaikka joka päivä ei paistaisi aurinkokaan (kuten tänään) niin ei anneta sen pilata kesämieltä! :)