Niinhän siinä sitten kävi, että se kauan kaivattu talviloma koitti. Ensin sitä laskettiin viikkoja, sitten päiviä ja sen jälkeen tunteja ja nyt se on alkanut! Lähdin eilen töistä hieman aikaisemmin käydäkseni hieman asioilla. Satuin siinä sitten ohimennen kurkkaamaan yhden lankaliikkeen ikkunaakin. Kappas vaan, siellä se Novitan uusi lehti nökötti. Pari sekuntia mietittyäni avasin liikkeen oven ja menin selaamaan lehteä.

Toisaalta voin ymmärtää, ettei lehti innosta kaikkia lukijoita. Omasta mielestäni lehdessä oli aivan mukaviakin malleja, vaikka onhan joukossa tietenkin sellaisia mitä ei tule tehtyä. Ennen kesän lehden ilmestymistä ajattelin, että voin olla aivan tyytyväinen kun en ole lehden tilaaja. Silloin voi ensin katsoa lehden annin ja vasta sen jälkeen päättää, laittaako siihen kuusi euroa vaiko ei. En tiedä, kokevatko klubilaiset hyötyvänsä paljon siitä, että ovat liityneet klubiin...? Onhan etuna se, että pääsee omilla tunnuksilla katselemaan vanhoja ohjeita sekä osallistumaan keskustelupalstan keskusteluihin. Kaipa siellä sitten käsityöihmisten tulee vaihdettua ajatuksia ja ideoita.

Nyt pitää laittaa kone säppiin, tehdä aamiaista ja sen jälkeen ryhtyä lastaamaan auto täyteen rojua. Seuraava reilu viikko meneekin viettäessä rauhallista mökkielämää ilman tietokoneita. Onneksi tuo tieto ei aiheuta tutisevia käsiä tai hermojen kiristelyä, mukaan voi sentään ottaa kasan lankaa ja puikot. :) Sitä ollaan sitten linjoilla seuraavan kerran vasta ensi kuun puolella, joten siihen saakka kuulumisiin!