Erään merkkipäivän kunniaksi tänä aamuna keittiön pöydällä minua oli vastassa hellyttävä nallekortti sekä sen takana piilossa se mitä olen jo jonkin aikaa hiniöinyt...

1368087.jpg

Kyllä, Kutojapuput-muki! IHANAA....!!! (Isot pusut miehelle :)) Ja siis todellakin, puput kutovat eivätkä neulo! :)

Mies on osannut pitää korvansa auki. Tai no, olen minä melkoisen monta kertaa tuosta mukista sanonut "mäkin haluun". Tuo sopii jotenkin niin kuin nenä päähän tällaiselle lankafriikille. Vajaat kymmenen vuotta sitten lähtiessäni aloittamaan tietojenkäsittelyn opintoja ostin itselleni samaista pupu-sarjaa olevan nörttipuput, vai mikä lie nimeltään olikaan. Kyseistä mukia ei enää ole edes myynnissä, tai itse en ainakaan ole sitä nähnyt kaupoissa. Sekin on ollut sellainen kiva "teemamuki". Kaksi pupua nököttää omien tietokoneidensa ääressä.

Se näissä pupu- ja Muumi-mukeissa on kivaa, että vaikka kuvat mukeissa muuttuvatkin niin mukin muoto pysyy samana. Sillä ei haittaakaan, vaikka mukeja on monia erilaisia. Seuraavaksi pitäisikin sitten saada uudet Muumi-mukit Pikku myy ja Mymmeli sekä pupu-muki Suomalaiset sauvakävelijät ja kenties Rakas sauna... :)