Eilen postilaatikkoon tupsahti salaisen neuleystävän lähettämä paketti. Näin ollen tämäkin projekti on päättynyt, ikävä kyllä...

Salainen neuleystäväni oli Emilia, en kyllä lainkaan osannut arvata kenestä on kyse. Emilian blogissakaan en ole aiemmin vieraillut, mutta heti tämän päivityksen jälkeen menen kurkkimaan mitä kaikkea sieltä löytyykään. :)

Odottelin tänään aluksi, josko päivä valkenisi mutta turhaan. On ollut niin harmaata, joten piti ottaa kuva paketin sisällöstä lampun valossa.
Viimenen sny-paketti sisälsi seuraavaa:

292734.jpg

Värillisiä tähtisadetikkuja (vuosi 2007 here we come!), jouluisia Marimekon servettejä, punainen kynttilämansetti (kynttiläihmiselle hyvin mieluinen juttu), kolme pientä suklaapatukkaa (joista jo yksi on tuhottu...), nalle-pehmoheijastin (hyvä idea!), Mauri Kunnas -kortti (ihana!) sekä punaista merinoa(?) ja huovutusneula. Neulahuovutusta en juuri ole kokeillut, mukavaa kun saan vähän raaka-ainetta millä kokeilla uutta tekniikkaa.
Iso kiitos paljon kivasta paketista!

Lisäksi Emilia ilahdutti minua sny-projektin aikana seuraavilla paketeilla:

- elokuussa
- lokakuussa
- marraskuussa

Pakettien lisäksi olen saanut yhteydenottoja blogikommentein sekä tupsahtihan sitä marraskuussa postiluukusta myös hauska lammaskortti. SNY 2006 oli oikein kiva piristys harmaaseen syksyyn, myös omasta puolestani paljon kiitoksia Kristelille hauskan tempauksen järjestämisestä!