No niin, nyt on sitten vihdoin saatu otettua kuvakin niistä kuuluisista salomonin solmuista joista olen edelleenkin aivan innoissani.

218031.jpg

Kuva saattaa olla hieman epäselvä, mutta eiköhän siitä kuitenkin erota sen verran että pörröisestä mohair-langasta on yritetty vääntää salomonin solmuja. Aloittelijalla ei tietenkään solmut pysy saman kokoisina, mutta eiköhän harjoitus tee mestarin.

Kiitos Palaga kommentistasi, olen samaa mieltä kanssasi: salomonin solmut ovat hyvin kauniita eivätkä todellakaan ole vaikeita tehdä, kunhan vaan oppii sen idean kuinka niitä tehdään. Nauroin tuossa hetki sitten miehelle sitä, että en olisi kuuna päivänä uskonut ala-asteella ollessani meneväni joskus vapaaehtoisesti jollekin virkkauskurssille! :) Niin sitä vaan mieli muuttuu, voi jopa olla sitä mieltä että virkkaaminen voi olla ja onkin kivaa. Olen oikein tyytyväinen, että pyysin äitiäni viime talvena opastamaan yksinkertaisten lasinalusten ja tablettien tekotavan (kuvat näistä löytyy muuten kuvagalleriasta). Näiden huovutettujen keittiötekstiilien jälkeen innostuin pikku hiljaa virkkaamisesta: hartiahuivi, kesähattuja ja nyt sitten virkkauskurssin mukana tuomat jutut.

Ihanaa kun saa oppia kaikkea uutta ja ihanaa! :)