Sainpa sentään Lankahamstereiden aikana edes yhden työn valmiiksi. Tällä tosin ei voi kauheasti elvistellä, mutta silti:

377009.jpg

Joskus viime syksynä ostamani Tango Fani -kerät valmistuivat viimein huiviksi. Eipä ollut iso vaiva, mutta jostain kumman syystä en ole saanut aikaisemmin tartuttua kyseisiin lankoihin jotta tekisin uutta takkiani varten väriltään sopivan pörröisen huivin lauhempia kelejä ajatellen.

Seuraavaa hamsterityötä varten on iskettävä päähän taas mietintämyssy. Kyllä lankoja piisaa, mutta mikä olisikaan sellainen "sopiva" työ aloittaa.

Muutenkin saa tänään olla tyytyväinen itseensä: kävin vajaan tunnin sauvakävelylenkillä ja lenkkipolun varteen jäi reilut 450 kcal. On se vaan sitten hassua, että hikilenkin jälkeen on mukavan virkeä ja energinen olo vaikka sitä on käynyt kuluttamassa kaloreita! :) Jaksoin jopa äsken tehdä vielä fysioterapeutin antamien ohjeiden mukaan erilaisia niskavenytyksiä. Täytyy toivoa, että orastava päänsärky olisi pelästynyt niskavenytyksiä ja lähtee pikku hiljaa tiehensä. Vaikka tiedän, että nyt päänsärky ei välttämättä johdu jäykästä niskasta: olen jo ennakkoon stressannut tulevaa työviikkoa... Vielä on jokunen tunti aikaa rentoutua sunnuntai-iltana. Otetaan ilo irti viimeisistä tunneista!