Tekemäni vaihtohuivi on saapunut määränpäähänsä loppuviikosta. Sain eilen ilmoituksen perille menosta, joten voinen nyt julkaista kuvan huivista.

173237.jpg

Huivi on tehty Novitan Huopanen- ja Tango Fani -langasta. Huiviin virkkasin lisäksi ruusun Tango Fani -lankaan sointuvalla langalla. Jätin huivin tarkoituksella huovuttamatta. Huivin vastaanottaja saa itse päättää, käyttääkö huivia sellaisenaan vai huovuttaako sen.

Eiköhän tämän huivivaihdon aikana tullut mutkia matkaan. Tarkoituksenani oli alun perin tehdä jokin ihana mohairunelma, mutta enpä sitten tehnytkään. En ole aiemmin tehnyt mohairista mitään -aloittelija kun olen- ja nyt ajattelin ilahduttaa vaihtohuivini saajaa jollain ihanalla mohairhuivilla. Ilmeisesti en kuitenkaan osannut valita oikean kokoisia puikkoja, koska mielestäni jälki oli aivan liian löysää. Langan purkaminen oli yhtä tuskaa, joten hermothan siinä meni. Päätyin siis siirtyä suunnitelmaan b, jota ei edes siinä vaiheessa ollutkaan.

Huivivaihtogalleria sisältää mitä upeampia huiveja! Toivon, että huivini vastaanottaja tykkää saamastaan huivista eikä niin yksinkertainen huivi ole pettymys.